TERRA design
Website & webshop

Als het over een website voor een organisatie gaat, vliegen de clichés vaak in het rond. ‘Onmisbaar, laagdrempelig, 24/7 bereikbaar’, u kent de voordelen natuurlijk allang. Daarom is uw vraag niet of u een website nodig heeft, maar hoe die ontwikkeld moet worden. En daarvoor bent u bij TERRA design aan het juiste adres. Wij denken na over de techniek, het ontwerp, maar ook de content. Of die nou in het Nederlands, anderstalig of meertalig is. En natuurlijk zorgen wij dat uw visitekaartje online wordt afgegeven.

Uw website is een stukje van uw organisatie. Daarom is voor ons belangrijk om in een kennismakingsgesprek uw organisatie te leren kennen voordat we uw site bouwen. Uiteraard bespreken we ook de inhoud en uw wensen. En natuurlijk zijn wij er om u daarin te adviseren. Zoals we ook deden tijdens het bouwen van de websites die in ons portfolio zijn opgenomen.

REALISATIE WEBSITE
Witte Groep

Eén website voor een organisatie die actief is op verschillende vakgebieden. Dat loste TERRA design slim op.
REALISATIE WEBSITE
Studiosign

De klant levert zelf het ontwerp, wij realiseren. En dat is bijzonder goed gelukt, al zeggen we het zelf.
REALISATIE WEBSITE
The International Guild of Professional Butlers

Een site waar meerdere doelgroepen met elk heel verschillende (informatie)behoeften op terecht kunnen.

REALISATIE WEBSITE
Tuincentrum van den Hurk

Tuincentrum van den Hurk vroeg een slimme oplossing: een overzichtelijke site, waarop het hele assortiment kan worden gepresenteerd. Geen probleem.

REALISATIE WEBSITE
The International Butler Academy

Kan onze site een frissere uitstraling krijgen? Met een gebruiksvriendelijk CMS? En een omgeving verborgen achter een inlog? Natuurlijk!

REALISATIE WEBSITE
Buiten Concept

Een site met de uitstraling van een webshop, maar die ervoor moet zorgen dat klanten de winkel bezoeken. Wij voegden meteen een intelligente zoekfunctie toe.